Nieuws

Lees onze prachtige verhalen over de Beursvloer, succesvolle matches en publiciteit.

Meld je aan >

Bedrijfsleven laat weten dat ze meedoen

Steeds meer bedrijven die deelnemen aan Beursvloer Ede laten dat weten aan hun omgeving en spreken zo hun eigen netwerk aan. Mooi! Want hoe meer bedrijven zien hoe gemakkelijk het is om kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk te delen met een maatschappelijke organisatie.

Persbericht voor alle Edenaren

Vandaag hebben wij via Ede Stad en Indebuurt-Ede laten weten dat vrijwilligersorganisaties/goede doelen met een hulpvraag zich kunnen aanmelden voor de Beursvloer. Ook bedrijven met een aanbod op het gebied van kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk zijn van harte welkom. Deelname is uiteraard geheel gratis.

Beursvloertraining 'Effectief Matchen'

Voor alle vrijwilligersorganisaties uit Ede die aan de Beursvloer gaan deelnemen is er een gratis Beursvloertraining 'Effectief Matchen'.

B&G Catering verzorgt catering bij ATC de Schakel

De matches van Beursvloer Ede gaan zelfs een jaar na de Beursvloer nog altijd door. En we kunnen het niet laten jullie op de hoogte te houden van mooie berichten die we daarover ontvangen. Daarom het bericht dat we ontvingen naar aanleiding van de onlangs uitgevoerde match tussen B&G Catering en ATC de Schakel (van Nieuwland).

Succesvolle match tussen ITN en ATC de Schakel

Vandaag ontvingen we een prachtig bericht met fotocollage over de succesvolle uitvoer van de match tussen de experts in installatietechniek van ITN en zorgorganisatie Nieuwland.

Beursvloer Ede 2017: Eén jaar later!

Precies een jaar geleden vond de tweede editie van Beursvloer Ede plaats. Met 179 een succes om trots op te zijn. Het echte werk begint natuurlijk pas na de Beursvloer en daarom kijken we graag met u terug op het eindresultaat van een jaar uitvoeren van matches door de Edese bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Leren over het leven bij Cultura

Jongeren kunnen bij Stichting Woonsaam in Bennekom met ondersteuning wonen en toegroeien naar zelfstandig wonen. 22 november bezochten zij n.a.v. hun Beursvloermatch met Cultura kosteloos de voorstelling van Beatrice en Thomas. Leren over het leven!

Bijzondere vrijwilliger voor Meratus Hoveniers

Tijdens Beursvloer Ede 2017 ontmoette Meratus Hoveniers en de organisaties Coördinatie Vrijwilligers Vluchtingen Ede (CVVE) elkaar en hieruit ontstond een match. Een statushouder mocht de handen uit de mouwen steken en deze match is inmiddels met succes vervult!

JCI Ede in actie tijdens 500e project Present Ede

De eer voor het 500e Present project was aan de leden van de Junior Chamber International afdeling Ede. Een groep jonge ondernemende mensen die zich graag inzet voor een positieve verandering in de maatschappij. Zij sloten gezamenlijk een match tijden Beursvloer Ede en zijn 5 oktober gaan pannenkoeken bakken bij Philadelphia.

Grasspecialist Barenbrug op stap met de Zonnebloem

Deelnemers van Beursvloer Ede houden u graag op de hoogte van uitgevoerde matches. We kregen vandaag verslag van de Zonnebloem rond hun inspirerende match met grasspecialist Barenbrug. Geniet mee:

Tweede matchupdate uitvoer van de 179 matches

We brengen u een half jaar na Beursvloer Ede graag verslag uit. Verslag van de tussenstand van de uitgevoerde Beursvloermatches. Nieuwsgierig hoeveel van de 179 matches inmiddels zijn uitgevoerd? Lees dan snel verder.

Matchuitvoer: Fitnessen voor cliënten ATC de Schakel met Sportservice Ede

Van Rianne Morren van Nieuwland ontvingen we een kort verslag plus fotocollage van de uitvoerde Beursvloermatch tussen ATC de Schakel en Sportservice Ede. Hier maken we u bij deze graag deelgenoot van.

Matchuitvoer: Moestuin opgeleverd door Meratus Hoveniers

Mijn tuin jouw tuin is onlangs met de hulp van Henk Hol van Meratus Hoveniers, bezig geweest om de tweede achtertuin in Ede moestuinproof te maken. Deze match is gesloten tijdens Beursvloer Ede 2017 en met prachtig resultaat verzilverd.

Eerste update uitgevoerde matches Beursvloer Ede 2017

Beursvloer Ede houdt u graag op de hoogte van de voortgang van de uitvoer van de matches die gesloten zijn op de Beursvloerdag 14 februari 2017. In dit nieuwsbericht het eerste overzicht voor u.

KernGroen verplaatst 'klimkoe'

14 februari sloten KernGroen en Kinderboerderij de Oude Hofstede een match over het verplaatsen van de zogeheten klimkoe op het terrein van de kinderboerderij. Eind maart werd deze match met succes gerealiseerd!

miMakker clown Myra Steens op bezoek bij woonzorgcentrum De Klinkenberg

Eind april is wederom een prachtige match van Beursvloer Ede gerealiseerd. Bewoners van de Braam in woonzorgcentrum De Klinkenberg kregen bijzonder bezoek van miMakker clown Myra Steens.

Workshop “Kort en krachtig presenteren” voor Jongerenraad Ede

Workshop “Kort en krachtig presenteren” voor de Jongerenraad Ede door Orizzonte, bureau voor coaching. Tijdens de Beursvloer Ede in februari jongstleden, sloten Yvonne Veenendaal (Orizzonte) en de Jongerenraad Ede een match met elkaar.

Bekijk nu het videoverslag van Beursvloer Ede 2017

Het Young Mediateam van ROC A12 heeft Beursvloer Ede prachtig voor u vastgelegd in een vier minuten durend filmpje. Het neemt u mee in het enthousiasme van de deelnemers, het matchproces en de warme sfeer waarin de 179 matches tot stand kwamen.

Eerste matches Beursvloer Ede zijn gerealiseerd!

Via onze website houden we u graag op de hoogte van op de Beursvloer gesloten matches die zijn uitgevoerd. OpenUp Technologies en VPVA Notarissen zijn doortastend te werk gegaan en hebben hun eerste match reeds gerealiseerd!

De matchlijst van Beursvloer Ede online

Van alle 179 matches die zijn gemaakt is een totaallijst gemaakt. Hierin kunt u lezen welk bedrijf met welke organisatie of welke organisatie met welke organisatie een match heeft gemaakt. Verder treft u van iedere match een korte omschrijving aan.

Item over Beursvloer Ede hele week op TV Ede

Ook TV Ede bezocht op 14 februari Beursvloer Ede. Zij maakte een drie minuten durende impressie van Beursvloer Ede met o.a. projectmanager Angelique Ottens, Burgemeester Cees van der Knaap en ambassadeur Henk van den Oever van Boschland Accountants.

Herbeleef Beursvloer Ede 2017 dankzij onze fotografen

Jaap de Leeuw en Robin Zwanenburg hebben Beursvloer Ede op prachtige wijze vastgelegd op de gevoelige plaat. Herbeleef de Beursvloer in Cultura nogmaals, proef de geweldige sfeer en geniet mee van het plezier van alle deelnemers.

Vandaag zijn alle matchformulieren verstuurd!

Zoals we hebben beloofd liggen de matchformulieren binnen één week na de Beursvloer bij iedereen op de deurmat.

Een resultaat waar we trots op zijn: 179 matches

De tweede Beursvloer Ede trok op Valentijnsdinsdag ruim 200 personen naar Cultura. In het zeer goed gevulde Atrium ontmoette aanbod en vraag van ondernemend en maatschappelijk Ede elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 179 matches.

Prominenten in actie op Beursvloer Ede

Op dinsdag 24 januari 2017 is ons derde persbericht verstuurd. Deze willen we u niet onthouden en u vindt het bericht terug in dit nieuwsitem. De actuele stand van het aantal aanmeldingen ligt inmiddels op 136 bedrijven en organisaties.

Interessante hulpvragen en voorbeelden tegenprestaties

De actuele tussenstand van het aantal aanmeldingen van aanbiedende en vragende partijen die tijdens Beursvloer Ede komen matchen bestaat uit 47 aanbieders en 54 vragers. We delen nu alvast een aantal inspirerende hulpvragen met u.

Dank aan de partners van Beursvloer Ede 2017

Het aftellen richting Beursvloer Ede is begonnen. Nog maar drie weken te gaan en het is goed om te zien dat zoveel partijen bereid zijn Beursvloer Ede te ondersteunen. Naast alle deelnemende partijen spelen onze partners een grote rol in het tot stand brengen van dit prachtige evenement in Ede.

Algemene update Beursvloer Ede

Over ruim een maand, op 14 februari 2017 is het eindelijk zover: Beursvloer Ede. Er speelt veel en daarom is het goed een update te geven van dat wat er speelt.

Gelderse Kring en Team Economische Zaken promoten Beursvloer Ede

Beursvloer Ede is deze laatste week voor de kerstvakantie stevig in het nieuws in Ede. Naast een groot artikel in de Ede Stad, werd een mooi artikel geplaatst op de website van businessclub de Gelderse Kring en vond Beursvloer Ede een plek in het E-Zine van de afdeling Economische Zaken van de Gemeente Ede.

Leerlingen CSG Het Streek in actie op Beursvloer Ede

CSG Het Streek, locatie Zandlaan pakt de catering van Beursvloer op. De hapjes en de bediening worden uitgevoerd door leerlingen van het vmbo en praktijkonderwijs. Met recht een kans voor een mooie praktijkervaring en de leerlingen gaan laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben.

Volle Raadszaal en tweede informatiebijeenkomst op komst!

Op dinsdagavond 13 december hebben we 35 gasten mogen ontvangen voor de eerste informatiebijeenkomst van Beursvloer Ede. Onze gasten ontvingen een uitgebreide uitleg over de gang van zaken rond en tijdens Beursvloer Ede. Heeft u de informatiebijeenkomst gemist? Kom dan naar de tweede avond op donderdag 19 januari 2017. U bent vanaf 18.45 uur welkom.

Informatiebijeenkomst Beursvloer Ede op 13 december

Wij begrijpen dat de Beursvloer nieuw voor u kan zijn, of dat u weer opgefrist wilt worden over Beursvloer Ede en over hoe alles tijdens de Beursvloer ook alweer in zijn werk gaat. Daarom organiseren wij op dinsdag 13 december vanaf 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor aanbieders en vragers waarin we u alles vertellen over Beursvloer Ede!

Inspirerende matches van Beursvloer Ede 2014

Tijdens Beursvloer Ede komt een grote verscheidenheid aan matches tot stand. Aanbieders maken lang niet altijd een match binnen hun corebusiness, maar hebben veel meer te bieden dan dat. Om je alvast te inspireren in de mogelijkheden een aantal succesvolle matches van de eerste Beursvloer Ede voor je op een rijtje.

Beursvloer Ede met artikel in Ede Stad van 26 oktober

Ons persbericht met de aankondiging van Beursvloer Ede 2017 kreeg vorige week zowel in de Edese Post als in de Ede Stad een plek. Deze week, om precies te zijn 26 oktober, konden de inwoners van de gemeente Ede in een groter artikel uitgebreid lezen over Beursvloer Ede. Heeft u het artikel gemist, dan krijgt u bij deze alsnog de kans:

Locatie Beursvloer Ede bekent: Cultura

Na positieve gesprekken met diverse partijen in Ede heeft de Valentijnseditie van Beursvloer Ede een schitterende locatie gevonden. Onze keuze is gevallen op Cultura! Het sfeervolle Atrium van Cultura toveren we 14 februari 2017 om tot een dynamische matchvloer.

Filmverslag van Beursvloer Ede 2014

Op 11 februari 2014 vond de eerste Beursvloer Ede plaats in het Cinemec. Met 154 matches met een maatschappelijke waarde van € 255.000,- was deze Beursvloer een groot succes. Voordat we op Valentijnsdag in 2017 dit succes weer willen evenaren, is het inspirerend ook nog even achterom te kijken. Bekijk hieronder het filmverslag.

Datum Beursvloer Ede 14 februari 2017

De datum voor de tweede editie van Beursvloer Ede is bekend. Na overleg tussen de betrokken partijen is de keuze gevallen op dinsdag 14 februari 2017. De inloop vindt plaats vanaf 15.30 uur en de officiële opening van hét matchevenement van Ede is om 16.00 uur. Een bijzondere datum dus voor een bijzonder evenement.


Partners

Beursvloer 2018 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions