NIEUWS

Lees onze prachtige verhalen over de Beursvloer, succesvolle matches en publiciteit.


Nieuw overzicht status matches 2019!

Ruim 8 maanden na Beursvloer Ede is zichtbaar dat er hard gewerkt is aan de uitvoer van de matches die gemaakt zijn op 14 februari 2019.

Mijn tuin, jouw tuin

Voor opnames van De Grote Tuinverbouwing bracht Lodewijk een bezoek aan dit hartverwarmende project.

Update matchlijst 2019

Omdat we alweer 4 maanden verder zijn en er inmiddels mooie matches zijn uitgevoerd, vindt u hier een overzicht van de stand van zaken rondom de matches.

Videoverslag Beursvloer Ede 2019

Gunst Films heeft een mooi videoverslag gemaakt de derde Beursvloer Ede die plaatsvond op donderdag 14 februari 2019. Zo kunt u als deelnemer nog even nagenieten of als potentiele deelnemer voor de volgende Beursvloer de sfeer proeven en door het luisten naar de interviews weten waarom anderen meedoen en wat zij er aan hebben. Wij wensen u veel kijkplezier!

Dé matchlijst van Beursvloer Ede 2019

Wilt u weten wat voor matches er gemaakt zijn op Beursvloer Ede van 14 februari 2019? Dat kan.

218 knipperende hartjes op Valentijnsdag

De derde editie van Beursvloer Ede zorgde voor maar liefst 218 knipperende hartjes. In het Atrium van Cultura ontmoetten vrijwilligersorganisaties en bedrijfsleven elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 109 matches. De maatschappelijke waarde van de uitgewisselde materialen, expertise en menskracht bedraagt € 103.280,-.

Verslag Beursvloertraining 'Effectief Matchen'

Ria Maliepaard schreef voor de Edese Post een verslag van de Beursvloertraining die zij onlangs bijwoonde ter voorbereiding op de derde Beursvloer Ede.

Bedrijfsleven laat weten dat ze meedoen

Steeds meer bedrijven die deelnemen aan Beursvloer Ede laten dat weten aan hun omgeving en spreken zo hun eigen netwerk aan. Mooi! Want hoe meer bedrijven zien hoe gemakkelijk het is om kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk te delen met een maatschappelijke organisatie.

Persbericht voor alle Edenaren

Vandaag hebben wij via Ede Stad en Indebuurt-Ede laten weten dat vrijwilligersorganisaties/goede doelen met een hulpvraag zich kunnen aanmelden voor de Beursvloer. Ook bedrijven met een aanbod op het gebied van kennis, kunde, middelen, materialen en netwerk zijn van harte welkom. Deelname is uiteraard geheel gratis.

Beursvloertraining 'Effectief Matchen'

Voor alle vrijwilligersorganisaties uit Ede die aan de Beursvloer gaan deelnemen is er een gratis Beursvloertraining 'Effectief Matchen'.

Beursvloer Ede 2017: Eén jaar later!

Precies een jaar geleden vond de tweede editie van Beursvloer Ede plaats. Met 179 een succes om trots op te zijn. Het echte werk begint natuurlijk pas na de Beursvloer en daarom kijken we graag met u terug op het eindresultaat van een jaar uitvoeren van matches door de Edese bedrijven en maatschappelijke organisaties.

JCI Ede in actie tijdens 500e project Present Ede

De eer voor het 500e Present project was aan de leden van de Junior Chamber International afdeling Ede. Een groep jonge ondernemende mensen die zich graag inzet voor een positieve verandering in de maatschappij. Zij sloten gezamenlijk een match tijden Beursvloer Ede en zijn 5 oktober gaan pannenkoeken bakken bij Philadelphia.

Tweede matchupdate uitvoer van de 179 matches

We brengen u een half jaar na Beursvloer Ede graag verslag uit. Verslag van de tussenstand van de uitgevoerde Beursvloermatches. Nieuwsgierig hoeveel van de 179 matches inmiddels zijn uitgevoerd? Lees dan snel verder.

Eerste update uitgevoerde matches Beursvloer Ede 2017

Beursvloer Ede houdt u graag op de hoogte van de voortgang van de uitvoer van de matches die gesloten zijn op de Beursvloerdag 14 februari 2017. In dit nieuwsbericht het eerste overzicht voor u.

Bekijk nu het videoverslag van Beursvloer Ede 2017

Het Young Mediateam van ROC A12 heeft Beursvloer Ede prachtig voor u vastgelegd in een vier minuten durend filmpje. Het neemt u mee in het enthousiasme van de deelnemers, het matchproces en de warme sfeer waarin de 179 matches tot stand kwamen.

Een resultaat waar we trots op zijn: 179 matches

De tweede Beursvloer Ede trok op Valentijnsdinsdag ruim 200 personen naar Cultura. In het zeer goed gevulde Atrium ontmoette aanbod en vraag van ondernemend en maatschappelijk Ede elkaar en dit resulteerde in een schitterend resultaat van 179 matches.

Filmverslag van Beursvloer Ede 2014

Op 11 februari 2014 vond de eerste Beursvloer Ede plaats in het Cinemec. Met 154 matches met een maatschappelijke waarde van € 255.000,- was deze Beursvloer een groot succes. Voordat we op Valentijnsdag in 2017 dit succes weer willen evenaren, is het inspirerend ook nog even achterom te kijken. Bekijk hieronder het filmverslag.

Beursvloer 2020 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions