Een geslaagde vijfde Beursvloer Ede

< Ga terug

Tijdens de vijfde editie van Beursvloer Ede zijn uiteindelijk 76 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van € 146.000. Naast de materialen die er geschonken zijn, wordt door het Edese bedrijfsleven het komende jaar maar liefst 1.822 uur ingezet bij maatschappelijke organisaties.

De eerste match was al gemaakt voor de gong had geslagen. Eigenlijk zoals bij elke Beursvloer het geval is. Men staat namelijk tijdens de ontvangst ook al te netwerken en (stiekem) te matchen.

Nadat wethouder De Pater een slag op de gong had gegeven, werd er ruim één uur gematcht tussen de deelnemers. In tegenstelling tot de vorige editie, net na corona en daardoor ook minder druk, stond er als snel een rij voor het podium met ingevulde matchformulieren. De vrijwilligers van Malkander, notaris Kristel Jansen en de heren van Alfa Accountants moesten flink doorwerken.

De projectgroep van Beursvloer Ede is tevreden. Er waren weer meer deelnemers dan vorig jaar, veel nieuwe bedrijven en organisaties die de Beursvloer weten te vinden en het aantal matches is ook gestegen. Dat was vorig jaar 51.

Nieuwsgierig naar de gemaakte matches? Klik dan op onderstaande link voor het inzien van de matchlijst.

Matchbestand BVEde 2023.pdf

< Ga terug
Beursvloer Ede 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions