Warme match

< Ga terug

Op de Beursvloer hebben wij (Present Ede) een match gemaakt met Warmtebedrijf Ede. De match was al gemaakt nog voordat de Beursvloer officieel begonnen was!

Warmtebedrijf Ede heeft een goede communicatie afdeling met de juiste skills voor het maken van een flyer. Dit hadden wij echter niet gezocht achter een warmtebedrijf. En het zou niet heel waarschijnlijk zijn geweest dat wij hen zouden hebben benaderd op de Beursvloer met deze vraag. Daarom is het fijn dat wij vooraf onze wensen al kenbaar konden maken. Warmtebedrijf Ede had deze vraag gezien en stapte daardoor op ons af.

Audrey en Helen hebben voor ons een flyer ontwikkeld die wij kunnen delen met hulpverleners. In de flyer staat wat Present voor cliënten van hulpverleners kan betekenen en hoe wij te werk gaan. We hadden wel een algemene flyer, maar deze was erg oud en niet specifiek. Nu dus een flyer speciaal voor hulpverleners. 

We hebben eerst met elkaar gesproken over wat er in de flyer moest komen en wij hebben input geleverd over wie wij zijn en wat we doen. Ze hebben hier een prachtige flyer van gemaakt die dit goed weergeeft. In ruil voor hun werk bieden wij het Warmtebedrijf een certificaat van Maatschappelijk Betrokken Ondernemer aan.

Ook hebben we op sociale media aandacht gegeven aan deze match en plaatsen we een foto met tekst van de match op LinkedIn, facebook en instagram. We zijn heel blij dat ze deze flyer voor ons hebben ontwikkeld. Daarnaast hebben ze 500 exemplaren voor ons laten drukken, zodat wij de flyers meteen kunnen gaan verspreiden. Op donderdag 23 februari vond de overhandiging van de flyers en het certificaat plaats.

< Ga terug
Beursvloer Ede 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions