Match verzilverd!

< Ga terug

Op donderdag 5 oktober bezocht Zin! Dagbesteding van Pro Persona de Beursvloer in Ede. De Beursvloer biedt maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Daar hebben zij een match gemaakt met SESAM Academie. De SESAM Academie geeft vrijwilligersorganisaties en sociale ondernemingen advies over vele zaken.

Samen hebben ze het vrijwilligersbeleid van Zin! Dagbesteding tegen het licht aangehouden en zijn met Frank Hottentot en Evelien Beentjes, twee ervaren adviseurs van SESAM Academie, in gesprek gegaan. Waarbij zij hun kennis deelden en Zin! Dagbesteding van advies hebben voorzien. Zo kunnen ze aankomende maanden verder invulling gegeven aan hun vrijwilligersbeleid.

Als tegenprestatie was de SESAM Academie woensdag 14 februari op bezoek bij Zin! Dagbesteding in Wolfheze. Daar heeft Willeke van Lith een presentatie gegeven over wat Zin! Dagbesteding doet en hoe belangrijk de vrijwilligers zijn binnen Pro Persona. De experts van de SESAM Academie hielden zelf ook nog een vergadermiddag met elkaar. Voor beide partijen een mooie match!

< Ga terug
Beursvloer Ede 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions