Levenslessen met impact

< Ga terug

Donderdag 7 december 2023 was het zover. Wij, de Schakels (een zorgorganisatie voor jongvolwassen) zijn bij 4Cee (een automatiseringsbedrijf in Ede) geweest na aanleiding van het contact dat wij hebben gelegd bij Beursvloer.

Twaalf jongeren in verschillende leeftijdscategorieën hebben onder begeleiding van twee begeleiders de directeuren Astrid van Doorn en Vincent Wouters mogen ontmoeten. Daarnaast hebben zij de jongeren voorlichting en tips meegegeven wat betreft het leven en doorzettingsvermogen na aanleiding van hun eigen levensverhaal. Hier hebben beide directeurs verteld hoe zij met niets, maar vooral door hard te werken en door te blijven zetten, gekomen zijn op de positie die zij nu bekleden. Een zeer leerzaam moment voor de jongeren met grote impact. Nu, een week later, hoor je de jongeren nog over hun ervaring met 4Cee, maar vooral over de verhalen en levenslessen die ze hier mee kregen.

Dit hebben wij afgesloten met een heerlijke lunch en alle jongeren, ook die er niet bij zijn geweest, zijn daarna nog eens verwend met een kerstpakket.

Nogmaals dank aan 4Cee!

< Ga terug
Beursvloer Ede 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions