Geslaagde middag

< Ga terug

Na ruim 3 jaar was daar dan eindelijk weer een Beursvloer in Ede. Heel veel nieuwe gezichten. Niet alleen bij de organisaties maar zeker ook bij de bedrijven.

Na een uur matchen waren er 50 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van € 85.290. Tijdens de netwerkborrel werden er nog heel wat visitekaartjes uitgewisseld en vanochtend is de eerste 'niet-officiële' match al weer gemaakt :-)

We kijken vaak naar het aantal matches of de waarde die het oplevert. En die zijn zeker niet onbelangrijk. Echter de verbindingen die we leggen op een Beursvloer tussen bedrijven en organisaties én organisaties onderling, zijn vaak voor langere tijd en leveren meer op dan die ene match waar het mee begon.

Een zeer geslaagde middag dus met veel dank aan Peter Pors I PDR onze spreekstalmeester die alles geweldig aan elkaar heeft gepraat. Dank aan Jan Hol voor zijn gastvrijheid door de Beursvloer op de Christelijke Hogeschool Ede te hosten. Dank aan Willienda Dam en Steffen Boskma voor de hapjes en inzet van leerlingen van Het Streek. 

< Ga terug
Beursvloer Ede 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions