4 Uitgevoerde matches

< Ga terug

Project Kansrijk Malkander heeft diverse matches, gemaakt op Beursvloer 2019, met een goed resultaat afgerond:

Match met Stichting Mons:
Een deelnemer van Project Kansrijk is, na een succesvol sollicitatiegesprek, aangenomen bij Stichting Mons. De deelnemer gaat aan de slag als Jongerenadviseur en gaat bedrijven helpen bij het oplossen van vraagstukken, die beantwoord kunnen worden door jongeren. Wij, van Project Kansrijk, zijn blij met deze nieuwe werkplek binnen het project en met de plaatsing van de deelnemer. Stichting Mons is blij dat zij onze deelnemer in kunnen zetten om advies te geven aan bedrijven die met hen samenwerken.

Match met Identity Craft:
De mannen van Identity Craft leerden deelnemers van project Kansrijk van Malkander hoe je zonder het gebruik van een aansteker toch een vuurtje kunt maken in een overlevingssituatie. Voor het maken van een goed vuurtje heb je alle elementen in de juiste hoeveelheden nodig en moet je voorbereiding goed in elkaar zitten. De parallel naar het najagen van de dromen van de deelnemers werd al snel gelegd en zo leerden zij al doende hoe belangrijk het is om alle stappen op weg naar succes goed te doorlopen.

Heren van Identity Craft, dank jullie wel voor de leerzame training, de wijze lessen en de gezellige tijd die we met elkaar mochten doorbrengen! Wat de medewerkers en deelnemers van Project Kansrijk betreft; komend projectjaar komen we graag weer terug!

Match met Avance Coaching:
Eind juni werd alweer de derde succesvolle training verzorgd door Marjolein van der Wildt-Romeijn van Avance Coaching voor deelnemers van Project Kansrijk. Waar de vorige twee trainingen (de CV-training en de Sollicitatietraining) voornamelijk ingingen op het sollicitatieproces, ging de laatste training over het proces van de deelnemer zelf. Tijdens de training "Wie ben ik, Wat wil ik, Wat kan ik", gingen de deelnemers onder andere aan de slag met de onderwerpen communicatie, persoonlijke ruimte, de toekomstcollage en het kerndwadrant.
Publieksboerderij De Proosdij bereid was om een trainingsruimte beschikbaar te stellen.
De deelnemers van Project Kansrijk bedanken Avance en De Proosdij hartelijk voor dit mooie gebaar!

Match met Stargroup B.V.:
Op uitnodiging van Gerard van Manen van Stargroup B.V. zijn Vincent en Arie van Project Kansrijk bij Plantion wezen pitchen. Tijdens een zeer interessante bijeenkomst van businessclub BNI Ravel hebben wij de Promo-video van Project Kansrijk laten zien en in onze Pitch de vraag gesteld of er ondernemers aanwezig waren die een werkplek aan zouden willen bieden aan onze deelnemers. Twee ondernemers hebben een werkplek aangeboden. Bij 1 van de twee zullen we binnenkort een deelnemer gaan plaatsen. Een zeer mooie uitkomst voor ons dus!

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions