Voor elkander

< Ga terug

Op de Beursvloer Ede heeft Careander een match gemaakt met Financieel Adviesbureau Stargroup.
 
We spraken af dat Gerard van Manen van Stargroup een thema-avond in de Boshoek zou komen verzorgen. In ruil daarvoor schoof Gerard eind augustus aan tafel bij de buurtlunch die in de Boshoek werd georganiseerd. Een mooie manier van samenwerken met gesloten beurzen, vindt u niet? De thema-avond: “Spelen met getallen en geld” werd door maar liefst 18 personen bezocht, die allen aan Gerards lippen hingen.
 
Op een scherm projecteerde Gerard diverse dagelijkse boodschappen. Maar ook producten die je maar af en toe aanschaft, zoals een fiets of een smartphone. Met ‘nep’geld konden de bezoekers producten betalen. De waarde van geld werd hierbij benadrukt en bovendien konden de bezoekers rekenen door de juiste muntjes en briefgeld bij elkaar te scharrelen. Sommige waren heel rap en anderen hadden hierbij wat hulp nodig. Wat fijn dat er ook nog een vrijwilliger en een stagiaire bij waren die een helpende hand konden bieden.
 
Helaas wat er geen tijd meer om een rollenspel te doen waarbij de bezoekers de rol van kassière of klant konden spelen en konden oefenen met het geven en ontvangen van wisselgeld.
Gelukkig kunnen we dat op een ander moment nog wel doen. Stargroup heeft Careander namelijk het spel Euro Shopping cadeau gedaan!
 

Verder heeft Careander een mooie match gemaakt met MKBTR uit Veenendaal. In ruil voor een zelf gebakken taart door cliënten, wilde dit bedrijf meehelpen met het vervoer op een dagje-uit naar keuze van cliënten. Een dagje-uit naar keuze werd uiteindelijk verruild voor een barbecue in “De Boshoek”. Een alternatief waardoor aan de wens van veel cliënten tegemoet werd gekomen!
 
Op zaterdag 14 september jl. was het zover. De zon lachte ons tegemoet. Cliënten, werknemers van MKBTR en Careander werkten samen bij het maken van salades en sausjes. Dit was een leuke manier om elkaar ook wat beter te leren kennen.
 
Rianne, Hans en Jaap van MKBTR lieten zich zien als beste barbecuemeesters, toppers in de bediening en ook met het opruimen staken zij flink de handen uit de mouwen, samen met een aantal cliënten. Iedereen heeft genoten op ons eigen Boshoekterras van het lekkere eten, de gezelligheid en de goede sfeer.
 
Een paar weken na de barbecue is het door de cliënten zelf gebakken lekkers als dank gebracht op het kantoor van MKBTR en werd enthousiast ontvangen. Onder het genot van het lekkers en een kopje koffie hebben we nog even nagepraat, de conclusie was: Een mooie match waar allen met plezier op terug kijken.MKBTR: hartelijk dank voor jullie inzet en hulp!

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions